Getuigenissen

Ann Van de Perre, coach, Annspired
‘Ik heb onlangs de stilte week meegemaakt op de kasteelhoeve en ik moet zeggen dat deze plek echt een aanrader is, heel warm onthaal, gezonde en lekkere keuken en prachtige ligging in de natuur met groot domein en paarden.’

Rudi Hellemans, manager, CFE Bouw Vlaanderen
‘De accommodatie op de Kasteelhoeve was heel verzorgd en het eten was heel lekker. Ik proefde de versheid ervan.’

Ellen Smeets, deelnemer, Tango La Luna
‘Wij komen zeker terug!’ zou ik 4 jaar geleden geschreven hebben… Intussen hebben we al voor de 7de keer deelgenomen aan een heerlijk weekendje Argentijnse Tango met La Luna uit Antwerpen. Perfecte combinatie: mooie, rustige locatie in de natuur, een beleid met veel respect voor die natuur, een vriendelijk en warm onthaal, originele en lekkere gerechten,… een opkikker van een weekend! Hartelijk dank. Wij komen zeer zeker nog terug!

Melissa Vanbeselaere, verantwoordelijke Opleiding en Ontwikkeling, KULeuven
De Kasteelhoeve is voor ons een plek waar je warm ontvangen wordt. Je kan iedereen van het personeel aanspreken en zal op een vriendelijke manier verder geholpen worden. Er is veel flexibiliteit en bereidheid om mee te zoeken naar mogelijkheden wanneer je vragen hebt. Deelnemers beschrijven de Kasteelhoeve als een plek waar je tot rust kan komen, als een plek die stimuleert om eens vanop een afstand naar dingen te kijken en out of the box te denken. De zalen zijn rustgevend en praktisch. Het eten is heerlijk, met veel aandacht en zorg voor alle voedingswensen. Dat laatste wordt ook erg gewaardeerd. De Kasteelhoeve is een plek waar wij met plezier deelnemers ontvangen en steeds goede feedback krijgen over de locatie en accommodatie.

Benny Van Calster, partner, Minds & More
We hebben hier met Minds&More een zeer geslaagde offsite georganiseerd... toffe en goed bereikbare locatie en prachtige renovatie.

Jean-Pierre Roelands
Niet alleen fantastische plek, ook fantastische uitbaters Moore me s'en. Love it.

Joost Berghman, partner, Hypotheekwinkel
Boeiende plek in het hart van Haspengoud. Hartelijk en authentiek onthaal. Gezonde natuurlijke en lekkere keuken. Sfeervol. Paarden en natuur zijn surplus.

Ilse Leenaerts, trainer
Een bron van inspiratie, een mooi toevluchtsoord vol verbindende verhalen, waar eenvoud diepgang wordt...

Vero Jochems, trainer
Hartelijk personeel, heerlijk eten, mooi en schoon, zalig rustig. Wat wil een mens meer?

Hilde Backus, trainer, wandelcoach
Hallo Ellen, Het was een heerlijkheid om bij Kasteelhoeve Wange te zijn met de Wandelcoach Opleiding in de mooie en natuurlijke ruimte binnen en buiten en het lekkere duurzame eten. Dank en op naar de volgende groep in het nieuwe seizoen! Dank! Hilde

Meredith Van Overloop, coach trainer, Triangis
Zalige plek, een aanrader! Kies zeker voor de full-vegetarische optie, llllllllékkkkkerrrr!!!

Sanne De Greef
Prachtige historische hoeve, smaakvol en met mooie materialen ingericht en verbouwd, lekkere gezonde keuken, en vooral : de natuur die echt deel uitmaakt van een totaalconcept waar rust en kwaliteit centraal staan. Een plek waar het goed toeven is.

Inge Bergers, HR en office manager - Noesis Solutions
Ons Noesis Team heeft hier genoten van een onvergetelijk verblijf! Het plaatje klopt volledig : respect voor mens, dier en natuur staan centraal. Daarnaast was het personeel supervriendelijk en ook flexibel (extra verpakking voor de biertjes van onze Italianen, ...)! Niets was teveel gevraagd. De keuken was niet alleen gewoon gezond, maar overheerlijk. Vanwege het ganse team hartelijk dank! We kunnen alleen maar zeggen... doe zo voort!

Manoesjka Snijders, manager Stichting Volksbelang, Nederland
Al enkele jaren komen wij, een wooncorporatie uit Nederland, met een groep van ongeveer 20 personen bij de Kasteelhoeve. Daar organiseren we ieder jaar een meerdaags programma in het kader van teambuilding. De Kasteelhoeve is daar bij uitstek voor geschikt. Dat zo veel mogelijk duurzaam en verantwoord is, is ook een belangrijke reden dat wij hier komen. De locatie voldoet aan de eisen van de huidige tijd maar heeft de sfeer behouden die hoort bij een hoeve. Prettige werkruimten, fijne kamers, heerlijk eten en super vriendelijk mensen. De directe omgeving maakt het mogelijk om lekker buiten te zijn en tussentijds wandelingetjes te maken. Van harte aan te bevelen dus!

Sofie Bonte, Mould Engineer - Terumo Europe
Mijn complimenten! Ik heb echt genoten, het was aangenaam om in een rustige, huiselijke sfeer in zo'n mooie omgeving te vergaderen. En de maaltijden waren heerlijk! Ik voelde me verwend, zo veel versheid op 1 dag! Jullie mogen echt trots zijn op Kasteelhoeve Wange. Ik onthoud de locatie voor eventuele gelegenheden in de toekomst.

Sandra Jacobs, HR Business Partner - Mensura
Het was de eerste keer dat we Kasteelhoeve Wange als trainingslocatie gebruikten en graag wil ik je de feedback geven dat alle deelnemers, mezelf inbegrepen, zeer tevreden waren over de locatie, catering en onthaal. Waarvoor mijn dank! We komen zeker terug!

Marcel Le Moine, Managing Partner FinPro - Advice, Training & Coaching
Kasteelhoeve Wange combineert rimpelloos en origineel zakelijk geïnspireerde samenkomsten met het huiselijk-familiale. Door de dagelijkse organisatie van het domein wordt men er vrij vlug zelf onderdeel van.
De omringende natuur stemt tot sereniteit en de haast kloosterlijke strakheid van de kamers helpt te relativeren en te concentreren op wat essentieel is.
De gevarieerde en gezonde keuken is gewoon voortreffelijk en de staff blinkt uit door vriendelijkheid. Een toplocatie.

Ben Weyts, Minister van Toerisme

De Kasteelhoeve is ‘State Of The Art’, een voorbeeld voor de toeristische sector door haar kwaliteitsvolle aanpak, de unieke locatie en de focus op duurzaamheid.

Danny Merckx, HR Director, Danone Benelux
Puur, authentiek, lekker,… Dank je wel!

Natalie Verrydt, executive assistant, Brussels Airport Company
Vooreerst willen wij jullie graag bedanken voor een zeer geslaagde off-site, jullie baten een zeer mooie locatie uit! Professioneel en toch heel huiselijk, je voelde je er meteen thuis ?
Ook het ontbijt en de lunch werden heel erg gesmaakt, onze dank aan de chef.


Kathleen Vertongen, management assistant studiedienst, Unizo
Onze ploeg was zeer tevreden over de locatie, hartelijk ontvangst, zeer lekkere keuken en mooie omgeving. Een adresje om te bewaren!

Raphaël Roquet, gedelegeerd bestuurder, Saint Gobin
Een mooie seminariezaal met veel licht en ruimte; een unieke omgeving vol rust en natuur; een gezonde én heerlijke keuken. Wat wil je nog meer! Je ziet ons zeker terug.

Beneo Orafti Tienen
Kasteelhoeve Wange: de weidse omgeving, de informele en tegelijk discrete sfeer, de lichte en mooi ingerichte ruimtes en de sublieme huisbereide maaltijden. Hèt ideale kader om te vergaderen!

Chris Van Quickelberghe, directeur franchiseketen en logistiek, Aveve
Wij hebben met ons team reeds verschillende keren een opleiding gehad in de kasteelhoeve.
Een schitterende plek om in volle rust te reflecteren over onszelf ,ons team ,onze projecten... De landelijke ligging, weg van het drukke verkeer, brengt rust en breekt met de dagelijkse filestress. De prachtig gerestaureerde gesloten hoeve staat symbool voor authenticiteit, eenvoud en kracht, geborgenheid en eerlijkheid. Elke plaats op deze boerderij ademt deze sfeer uit. De inrichting van de zalen combineert bovendien functionaliteit met de traditie van de Brabantse hoeve. Ook de ontvangst, begeleiding en de eetmalen sluiten hier perfect op aan.
Alles samen ademt dit een unieke sfeer uit en nodigt uit om “thuis” te komen. Proficiat Kasteelhoeve!


Joke Boon, Training Logistics Supervisor, D’Ieteren NV
Formule de formation/résidence inhabituelle de 'mise au vert', cadre champêtre.
L'usage des pièces et l'heure des repas revêt un caractère très familial. Nourriture du terroir. Chambres simples et pratiques, pas de luxe inutile.
Si vous souhaitez sortir de vos habitudes faite une retraite au Kasteelhoeve à Wange!
Een aparte formule voor een opleiding/verblijf midden in het groen in een zeer mooi landelijk kader.
Het gebruik van de zalen en de flexibele timing/omgeving hebben een zeer familiaal karakter. Lunch & diner met lekkere streekproducten. Gemoedelijke sfeer. Eenvoudige maar zeer praktische kamers zonder overbodige luxe.
Als u wil uit de klassieke hotels & seminariecentra treden, organiseer uw event in de Kasteelhoeve te Wange!


Kim De Bock, Verantwoordelijke vorming en opleiding, Schoenen Torfs
Voor mij is de Kasteelhoeve echt een unieke locatie! De landelijke omgeving en de sfeer van de hoeve werken enorm ontspannend en rustgevend! Je stapt uit de ‘jachtigheid’ van het dagelijkse leven en gaat als vanzelf vertragen. Net dit werkt enorm inspirerend en zorgt voor creativiteit ten top! De plaats om medewerkers ‘samen’ te brengen en in écht contact met hen te treden!
Verder zorgt het warme en familiale contact met alle medewerkers voor een huiselijk gevoel. Je nestelt je neer in één van de sofa’s van de lounge, je wandelt door de natuur, je proeft van lokale streekproducten, je geniet van een ontspannende sessie in de sauna en ’s nachts val je in een diepe slaap door de absolute stilte. Kortom, een plaats voor ons waar we al na enkele keren het gevoel hebben om ‘thuis’ te komen.


Nancy Moerman, B2B support Manager, Kinepolis Group Belgium
Op de kasteelhoeve krijg je direct een ‘vakantiegevoel’. Na een halve dag, lijkt het alsof je er al een hele week verblijft. Hier kom je thuis!

Katty Wieme, HR Director, Innogenetics
Kasteelhoeve Wange: een oase van rust, eenvoud en puurheid.

Eva Verraes, Coördinator, SST vzw
Kasteelhoeve Wange is een schitterende locatie die er na intense renovatie in geslaagd is in harmonie te blijven met haar 300 jaar oude geschiedenis en met de feeërieke omgeving waar deze hoeve gelegen is. Een echte aanrader dus!

Jean-Paul Nauwelaers, coach trainer/partner, Stanwick nv
Het is als thuis komen en thuis zijn...
Ideale condities om te leren en te reflecteren...
Verwend worden zodat wij ons volledig kunnen concentreren op de inhoud...
Een inspirerende locatie en omgeving, we komen terug...


Reinilde Van Wonterghem, partner, Drivolution
Wij kijken met genoegen terug op de twee dagen die we bij jullie hebben doorgebracht. De omgeving, de locatie, de groep, zelfs het weer, kortom alles was perfect. Jullie gastvrije ontvangst, het lekkere eten en de ongelooflijke rust die de hoeve uitstraalt hebben er toe bij gedragen dat we met z’n allen onze batterijen hebben kunnen opladen en nieuwe plannen hebben kunnen maken voor de toekomst van ons bedrijf.

Monique Swinnen, Gedeputeerde, Provincie Vlaams Brabant
Als herboren, zo voelen de gastvrije, moderne kamers en ontvangstruimte aan.
Een tweede, duurzaam leven werd gerealiseerd voor deze historische plek: de Kasteelhoeve.
Hier kom je tot rust, want geschiedenis en toekomst zijn in balans. Hier kom je zeker terug.


Hilde Claes, vice president HR, Janssen Pharmaceutica
Als je op zoek bent naar een inspirerende plek, dan is dit wel ‘the place to be’. De Kasteelhoeve is gelegen op een ontzettend mooie locatie die uitnodigt om samen te zijn, te connecteren en te creëren. De zeer functioneel ingerichte conferentieruimtes met fantastisch zicht op de natuur hebben het beste in ons bovengehaald waardoor we kunnen spreken van een zeer geslaagde en vruchtbare meeting! Uiteraard hebben de gastvrijheid en het eerlijke (biologische producten), lekkere eten ook bijgedragen tot het succes van ons verblijf.

Koen Joly, consultant, Voca training & consult - social profit
Een prachtig gerestaureerd  gebouw, de  natuur, en uiteraard de mensen die er werken... Je voelt je meteen welkom.
De accommodatie heeft alles wat ze moet hebben: licht, veel buitenruimte, aangename lokalen en kamers.
Een inspirerende plek!


Mike Desmet, teamcoördinator, Bond Beter Leefmilieu
We hebben hard gewerkt en ons zalig geamuseerd op deze inspirerende plek! Een mooie werkplek in een absoluut rustige omgeving. En wat een keuken: verzorgd, lekker en gezond. Hier komen we terug.

Linda Temmerman, Management Assistent, Siemens IC BT
We waren hier om hard te werken, maar door de rust op de site kregen we hier een soort vakantiegevoel. Op culinair vlak was het echt een grote verwennerij, lekker en gezond, huisgemaakt met wat er voorhanden is in de tuin. Deze locatie is echt aan te raden. Iedereen was bijzonder tevreden.

Dirk De Vilder, trainer coach, Outward Bound
Kasteelhoeve Wange is voor Outward Bound België een ideale plek om rustig met een kleine groep te werken. De combinatie van de sobere maar zeer functionele vergaderlokalen met veel licht, de grote tuin, het lekkere en gezonde eten, het sfeervolle salon, de charmante gastvrouw, de mogelijkheden voor outdoor activiteiten en zoveel meer maken dat we steeds terug komen naar deze plek.

Wim Stevens, trainer coach, Osse & Stevens
De kasteelhoeve in Wange is één van die plekken waar ik graag kom om er met een groep aan de slag te gaan. Voor mij ‘klopt’ het plaatje: een inspirerende omgeving, mooie werkruimtes, sobere en toch stijlvolle kamers, verzorgde maaltijden en een attente verwelkoming en bediening. Ik heb zelf mooie herinneringen aan groepen en mensen die ik er heb mogen begeleiden. De plek en de sfeer van de kasteelhoeve is hierin zeker een meerwaarde gebleken.

Lisa Boelaert, trainer coach, True Colours
Bij de kasteelhoeve Wange weten ze echt wat ‘the art of hosting’ betekent, zowel voor de deelnemers als voor de begeleiders, een combinatie die je niet vaak terugvindt. Seminarielokalen met veel licht, prachtig uitzicht én die je naar hartenlust kan inrichten zoals het voor deze begeleiding het beste past. Een persoonlijk welkom bij de opstart. Heerlijk eten. De ecologisch bewuste aanpak die inspireert zonder te beleren. En voor de groep een eigen ontspanningsruimte. Eén van mijn absolute favorieten als begeleider!

Brigitte Leenen, Marketing Project Manager, AXA
Ik heb ons management team zelden (neen, nooit...) ZO positief bezig gehoord over een lokatie!
Alles was perfect, het onthaal, jullie souplesse en beschikbaarheid, het eten, de zaal, de omgeving, parking... alles. Niets op aan te merken!
We komen zeker nog terug!


Elke Pelemans, trainer, Praktijk van Verbinding
Ik heb twee jaar gezocht naar een plek als Kasteelhoeve Wange.
Die unieke combinatie van helder en warm, zakelijk en huiselijk, kwaliteit en eenvoud.
Er is met zoveel zorg naar deze plek geluisterd.
En dat verhaal is voelbaar.
In de trainingsruimtes, de kamers, het eten, de hartelijkheid, de omgeving.
Het is een plezier om met jullie samen te werken.


Filip Lowette, bestuursadviseur
De rust, de ruimte, het licht en het attente contact: het past goed bij de manier waarop ik groepen begeleid.

D. Bruneel, Opleidingshoofd Chemie, Departement Industrieel Ingenieur, KaHo Sint-Lieven
Hierbij wil ik u feliciteren met de rustgevende accommodatie en het zeer lekker en verzorgd eten.
Wij hebben dinsdagavond een heel lekker menu gekregen.
En aangezien ik dit zo uitstekend vond, durf ik te vragen naar de recepten van hetgeen we hebben gegeten:
• Een soort pizza op een bedje van salade
• Een uitmuntende lamsschotel: ongelofelijk goed
• Een appelcrumble met ijs en saus.
Verder zal ik zeker uw accommodatie aanprijzen voor organisaties of privé!


Filip Dochy, Professor Corporate Training, Education and Lifelong learning, K.U.Leuven
» Videogetuigenis

Johan Thibaut, Hoofd Opleiding en Ontwikkeling, K.U.Leuven
Kasteelhoeve Wange, een welkome nieuwe aantrekkelijke seminarielocatie waar hartelijkheid en flexibiliteit troef is. Wij komen zeker terug.

Ilse Robion, producent Het Televisiehuis, VRT
Kasteelhoeve Wange is een inspirerende, rustgevende plek middenin de landelijke natuur. De ongedwongen, ontspannen sfeer zorgen ervoor dat je er even uit bent en je toch thuis voelt. De kamers en gemeenschappelijke ruimten zijn met smaak ingericht: functioneel, eenvoudig en strak. De open keuken waarin de kok heerlijke, lichte maaltijden bereidt met verse ingrediënten, en zithoek met open haard zorgen voor cosiness. Een aanrader!

Joëlle Lontie, HR Manager, Triodos bank
J’avais fait un rêve… et nos hôtes de Kasteelhoeve Wange l’ont réalisé. J’avais imaginé un lieu calme et serein qui permettrait à notre équipe de management de prendre du recul, de faire le point, d’ évaluer le style individuel de management et de fixer les priorités de l’équipe pour les trois ans à venir. La magie des lieux, la disponibilité, le service efficace et discret de Ellen et son équipe ont fait le reste! Merci pour cette expérience inoubliable!

Pieterjan Kempynck, partner, Minds&More
Kasteelhoeve Wange biedt je alle comfort en gevoel van ruimte in een landelijke omgeving en authentieke setting. De afwerking van de accommodaties (hoeve, meeting ruimtes, restaurant, slaapkamers) is bijzonder verzorgd en de service hartelijk. De mogelijkheid om een teambuilding te organiseren met de paarden is een leuke plus. Een echte aanrader voor één of meerdaagse offsites.

Marine Simon, Au-delà des Nuages
Deux jours de teambuilding avec l’équipe de direction d’un de mes clients, deux jours de profonde réflexion sur soi, sur son management personnel, sur le pilotage de l’entreprise, dans ce lieu qui invite à être pleinement présent, à l’intériorité tout autant qu’au travail en profondeur, merveilleusement soutenu par le travail d’approche des chevaux qui a bousculé chacune et chacun là où elle/il en avait besoin. Un lieu, un projet extrêmement inspirants! Merci à vous pour tant de cohérence, de paix et de beauté. Cela a donné à notre travail une dimension qui nous a tous étonnés.

Peter Van Biesbroeck, marketing en communicatiemanager, Voka - Kamer van Koophandel
De rustgevende omgeving, de nabijheid van de paarden en het unieke kader maken deze plek tot een ideale omgeving voor strategische reflectie, groepsopleidingen al dan niet gecombineerd met aangename verpozingen, buitenactiviteiten en originele maaltijden.

Fabienne Cafmeyer, HR Manager Staff, VCST Industrial Products
Kasteelhoeve Wange, een ideale locatie voor een seminar of teamtraject: de rustige omgeving en de vele de mogelijkheden om buiten te zitten brachten ons in de juiste stemming. De simpele, propere kamers bezorgden ons een heerlijke nachtrust. Het lekkere eten en de gezellige zithoek creëerden de context voor een gezellige avond met ons team.

Pierre-Bernard Van Acker, coördinator, Hageland+
Een heel sterk punt is het heel aangenaam, gemoedelijk persoonlijk contact met de hele ploeg.
Geen stijf gedoe zoals in sommige andere seminariecentra.


Alex Neyens, medewerker Count-e software, Link Manage
Voor onze jaarlijkse personeelsdag met familie kozen we dit jaar voor het landelijke Wange. De Kasteelhoeve is prachtig gelegen en je kan er in alle rust genieten van de natuur. Een ideale locatie voor een gezellig samenzijn met collega’s. In de namiddag waagden we ons in de mooie tuin aan enkele volksspelen, de perfecte teambuilding! Anderen kozen dan weer voor een ontspannende wandeling rond het domein. Nadien werden we op de binnenkoer verrast op een heerlijke barbecue. Een ideale afsluiter van een mooie dag.

Monique Tiberghien et Jean Pavy, trainers
Les sourires de nos hôtes, une vraie nature, un silence apaisant, un merveilleux décor de qualité et de simplicité et l'"âme" de solides et vieux murs de ferme. En prime, une source magique, la présence des chevaux qui respirent la joie de vivre et la liberté et... une délicieuse mousse au chocolat.

Wendy Sevenants, ICT, Atelier
Geen betere omgeving om een selecte groep van leerkrachten een weekend lang te inspireren dan op de Kasteelhoeve Wange. De perfect uitgeruste zalen voor onze workshops, de verzorgde kamers, het verrukkelijke eten... het droeg allemaal bij tot een absoluut geslaagd en creatief weekend. Informeel, gezellig, rustgevend: de perfecte ingrediënten voor fantastische creatieve creaties! De trend is gezet voor een vervolgverhaal op dit inspirerende weekend...

Ludo Schreel, program manager, Philips
We verbleven anderhalve dag op Kasteelhoeve Wange. Mooie, rustige streek en uiterst verzorgde accomodatie. Goede uitvalsbasis voor een bezoek en activiteiten aan de fruitstreek, Sint-Truiden, en het glooiende landschap van Brabant.
Flexibele bediening, alles viel makkelijk informeel te regelen.
Maaltijden waren zeer verzorgd, heel goed idee trouwens, de ‘open keuken’ dicht bij de eettafel.
Bedankt!


Inge Grobben, zakelijk beheer, Artforum
…Onze team-2-daagse in de Kasteelhoeve van Wange. Wij werden super in de watten gelegd! Eerst en vooral door een zeer warm en vriendelijk onthaal, daarnaast door de enorme flexibiliteit van onze gastvrouw en haar team.
De locatie is schitterend gelegen. Hoewel we er kwamen om 'te werken', gaf de plek ons toch een groot vakantiegevoel. Alles is sfeervol ingericht en netjes onderhouden. Tijdens de pauzes was het fijn zitten op de binnenkoer en tof wandelen in 't groen, langs de weilanden met de paarden.
Ook op culinair vlak werden we verwend: lekker en gezond! Stevige soepjes, heerlijke slaatjes, lekkere pasta, fruit à volonté, om dan nog maar te zwijgen van de chocomousse als dessert. Alles huisbereid.
Wij waren bijzonder tevreden!
Eliksemstraat 26 • B-3400 Wange (Landen) • Tel.: 016/78 84 42 • Fax: 016/78 22 62 • info@kasteelhoevewange.be